Clintons for Obama

New York 42 dagar kvar. Efter det jämna primärvalet mellan Barack Obama och Hillary Clinton så stöder nu Hillary och Bill Clinton Obamas kampanj aktivt. Som jag skrivit tidigare så har Hillary Clinton kampanjat för Obama och hon kommer fortsätta med det genom den resterande valrörelsen. I en intervju på NBC's Today Show i morse uttalade hon stöd för Obamas ekonomiska politik samtidigt som hon kort lade fram sina tankar om varför hon nu kampanjar för honom. Här har ni intervjun på Youtube, en bättre version som jag dock inte kunde få in på bloggen finns på MSNBC:s hemsida:





Även Bill Clinton har sedan han höll sitt tal på det demokratiska partikonventet i augusti kommit att uttala sitt stöd för Obama. På gårdagens ABC's show the View med Whoppi Goldberg som programledare intervjuades han och framhöll då att han tror att Obama vinner valet. Han sökte även förklara den kritik av Obama som han uttalade under primärvalet och så blev det en hel del prat om Hillary, om hon skulle blivit demokraternas vice presidentkandidat och om att hon gav primärvalssegern till Obama. Se klippen här. Här har ni även Bills och Hillarys tal vid det demokratiska partikonventet, Hillarys först:








Idag befinner sig John McCain i Strongsville och Middleburg, Ohio samt Freeland, Michigan. Sarah Palin är i New York City. Joe Biden är i Washington D.C. medan Barack Obama inte har några offentliga framträdanden under dagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0