Spammers for Obama

New York 26 dagar kvar. Japp, spammare föredrar att sätta Barack Obamas namn snarare än John McCains i ämnesraden i sina spammail. Det rapporterar Brian Kerbs i denna artikel på Washington Posts hemsida från i tisdags och han referar till en undersökning som datasäkerhetsföretaget Secure Computing gjort. Undersökningen visar att 84% av spammen  under september med koppling till valrörelsen använde Obamas namn i ämnesraden medan bara 12% använde McCains. Sarah Palin var dock populärare än Joe Biden, 1,9% mot 1,1%.

Kerbs skriver även att e-postsäkerhetsbolaget Sonic Wall uppskattar att 5 miljoner olika politiskt relaterade spammail kommer att cirkulera på internet från nu och fram till valdagen. Uppskattningen visar på ett sett hur viktigt det här valet uppfattas här i USA och Obamas övertag är väl i det lilla en spegling av opinionsläget.


Idag är John McCain och Sarah Palin i Waukesha, Wisconsin. McCain ska även vara i Mosinee, Wisconsin medan Palin  är i Wilmington, Ohio. Barack Obama är i Dayton, Cincinnati and Portsmouth, Ohio och Joe Biden är i St. Joseph, Liberty and Jefferson City, Missouri.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , och

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0